Сутерен.мк

Магдалена Андоновска: Во исчекување на македонскиот Џими Хофа

Во демократските држави постојано се случуваат штрајкови. Исто и кај нас. Штрајк на просветните работници, на…

Протестираат пензионерите

По вчерашното барање на пензионерите од Прилеп, денеска и пензионерите од Штип, Кочани, Кавадарци, Куманово и…

Пензионери преживеаја на море без вода и храна

Вообичаено патување од Њу Џерси се претворило во опасна ситуација за двајца пензионери откако нивниот брод…

Масовно напуштање на Фејсбук

Долго време се шпекулираше дека најголемата социјална мрежа во светот Фејсбук, стана платформа на родители, чичковци,…