Сутерен.мк

Како се ширеа документите на Пентагон?

Серијата фотографии за кои се тврди дека се високо класифицирани воени документи на САД беа предмет…

Американската влада го призна постоењето на НЛО

Американската воена морнарица има невидени видеоснимки од неидентификувани летечки објекти (НЛО) или неидентификувани воздушни феномени (НВФ),…

Америка и официјално, се плаши од вонземјани?!

По нецелосните извештаи на Пентагон од јуни, во кои американската Влада призна дека не може да…