Сутерен.мк

Перуанските шамани најавија катастрофи за 2023-та

Шаманите од Перу дадоа прогноза за тоа што ќе се случува во 2023 година. Велат дека…

Мајка на петгодишна возраст!

Во медицинската историја за најмлада позната мајка е забележана Лина Медина од Перу, која се породила…