Сутерен.мк

Вратени три пратки македонски зеленчук со штетен пестицид

Во две пратки мешана салата и моркови од Македонија кои требало да бидат увезени во Хравтска…

Македонските пиперки не се безбедни за ЕУ

Вчера наутро бил испратен аларм преку електронскиот систем на ЕУ за предупредување за небезбедна храна. Граничната…

Што содржи најмногу пестициди?

Американска работна група за заштита на животната средина ги објави новите податоци за количината на пестициди…