Сутерен.мк

700 пингвини скокнаа заедно од карпа

Седумстотини млади царски пингвини се снимени како нуркаат во студените води на Антарктикот за прв пат…

Доблеста и пингвините

Мојата ќерка носи исклучиво OshKosh. Нема многу фајде од тоа, кога со татко и упорно ја…