Сутерен.мк

Најпосетуван сајт во 2021-ва е ТикТок!

ТикТок, платформата која само до пред неколку години не постоеше денес е на врвот по бројот…

Падна и Нетфликс!

Серверите на Нетфликс ноќеска не функционираа извесно време, што предизвика прекин или застој на платформата за…

На ОнлиФанс се преселија и гатачите?!

Секогаш низ историјата кога луѓето чувствувале дека имаат малку или ни малку контрола над сопствениот живот…