Сутерен.мк

Јасна Котеска: Уживај!

Во 2003 година Роман Абрамовиќ наеднаш ги купи Челзи, петтата (Пелорус) и шесттата (Ле Гранд Блеу)…

Џенифер Анистон ги поддржа Украинките

Американската актерка и продуцентка, Џенифер Анистон, на Меѓународниот ден на жената на својот Инстаграм профил ги…