Сутерен.мк

Пронајден е еликсирот на младоста!

Научниците од Кембриџ успеале да ги подмладат клетките на кожата на 53-годишна жена за да бидат…

Подмладете го мозокот

Според когнитивните неуронаучници, мозокот е единствениот орган во телото кој станува се подобар со годините, но…

Како да го успорите стареењето?

Младоликиот изглед, како и многу други физички карактеристики се пред се, последица на гените, но сепак,…