Сутерен.мк

Што пророкува Џеф Безос?

Човештвото ќе пресели поголем дел од индустријата, а само неколку избрани ќе останат на Земјата, а…

Симпсонови го најавиле и Бренсон?!

Неодамна дел од Твитер заедницата не потсети на една епизода од анимираната серија „Симпсонови“ („Војна на…