Сутерен.мк

Кој е новиот британски премиер?

По месеци политички и екномски хаос, екс министерот за финансии Риши Сунак е последната надеж на…

Борис Џонсон се ожени по трет пат

Британскиот премиер и неговата свршеница Кери Симондс тајно се венчале во Лондон. Медиумите наведуваат дека Џонсон…