Сутерен.мк

Францускиот предлог е неевропски преседан

Поранешниот Евроамбасадор, Ерван Фуере во гостување на тв 24, оценуваќи го Францускиот предлог како рамка за…

Првпат дожд на Гренланд на 2.600 метри

Првпат откако се вршат мерења, заврна дожд на еден леден врв на Гренланд, на надморска височина…

Засекирани и брзи!

А што па вие имате против деколтеа, мини сукњи, штикли и убави жени? Се сеќавате на…