Сутерен.мк

Јасна Котеска: Прељуба

Капиталистичкото прашање не е кои се границите на брачната верност, туку колку таа верност чини? Ако…

За статистиката…

68 отсто од жените во анкетите признаваат дека би ги изневериле своите сопрузи  54 отсто од…

Додека смртта не не раздели?!

Заедно живееме неколку години. Не сме венчани, но тоа планираме да го сториме наскоро. Мене ме…

Сомнителна верност

Се сомневам дека сопругот ми е неверен. Како да го проверам тоа? Мира Мира дарлинг, ми…