Сутерен.мк

Признание за најдобриот

Највисокото професионално признание на СОКОМ за долгогодишни значајни остварувања во областа на музичкото творештво и музикологијата,…

Да се признае или не?!

Мила моја дарлинг, слободно можам да кажам дека сум навистина млада, амбициозна, несекојдневна личност, која сака…

Алка што недостасува

Навидум имам се, ама чувствувам една огромна празнина во себе. Што ми фали? Вера Вера дарлинг,…