Сутерен.мк

Зошто Гугл и се заблагодари на 86-годишна баба?

На вклучениот лаптоп на Меј Ешворт (86) од Велика Британија, нејзиниот внук го забележал несекојдневниот начин…

Непишани правила што не се почитуваат!

Постојат многу правила на однесување на кои треба да се придржуваме за да бидеме љубезни и…