Сутерен.мк

Игор Пачемски: Македониум 3 – Средината

За оваа вињета имав големи планови. Ковав освети. Ковав хвалопсеви. Сакав да биде како еден мој…

Волшебниот збор!

По некоја случајност, мојата долгогодишна пријателка стана менаџер токму во фирмата каде што јас работам. Од…

Зошто остануваме во лоши пријателства?

Долго се познаваме со пријателите Поради тоа толерираме многу работи што можеби не ни се допаѓаат…

Банкротирано пријателство

Еден човек, еднаш оддамна, многу ми помогна. Не бевме пријатели, туку познаници, но јас го замолив…

Магдалена Андоновска: Време на промени

По шест месеци мислам дека веќе сите разбравме дека Корона вирусот го промени начинот на живот…