Сутерен.мк

Кога е време за брак?

Вообичаеното следно скалило во секоја сериозна врска е бракот, но за жал, разводите се се почести.…

Немање

Немам некој сериозен проблем, но ме мачат „ситници“ кои за мене се значајни. Немам девојка, живеам…