Сутерен.мк

Конечно, Твитер воведува „едит“

Оваа одлука е донесена по 15 години, девет месеци и 22 дена и најмалку 237 милиони…

Како реагира телото на вљубувањето?

Сите знаеме дека вљубениот човек посебно зрачи со задоволство и среќа, но помалку познати се скриените…

Мотивациони пораки што функционираат

Пораките што следат подолу се своевидна мантра за успешно вежбање, но многумина тврдат дека тие вршат…

Лајковите го возвраќаат ударот!

Социјалните мрежи фејсбук и Инстаграм наскоро ќе ја воведат опцијата за криење на бројот на допаѓања…

Сама во брак

Омажена сум неколку години и мислам дека направив погрешен избор, но чекам тој да се промени.…

Магдалена Андоновска: Време на промени

По шест месеци мислам дека веќе сите разбравме дека Корона вирусот го промени начинот на живот…