Сутерен.мк

Љубица Шутуркова: Женското “слугување” полека, но сигурно исчезнува!

Таа е ќерка на еден од најизвиканите транзициски босови, идеен творец на првата приватна дерматолошко –…

Ана Павловска Данева: Неоткриена чувствителност

На јавните настапи делува строго, принципиелно, решително, а богатата професионална биографија оформена за релативно кусо време,…

Билјана Ванковска: Животот нема смисла без алтернатива

Таа не смета дека има други, поповикани од неа да зборуваат кога повеќето молчат. Убедена е…