Сутерен.мк

Најмалото бебе си оди дома!

Бебето за кое се верува дека е најмалото новороденче на светот пуштено е од болницата во…

Нов рекорд во јадење виршли!

На натпреварувањето во јадење на виршла во лепче или т.н. хот – дог што се одржува…