Сутерен.мк

Најздравите видови риба

Атлантски лосос – велат дека омега-3 масните киселини кои ги содржи црвеното месо на оваа риба…

Заблеста риба

Риба со човечки заби уловена е на брегот на американската држава Северна Каролина! Фотографијата е објавена…

Најстар фосил од риба

Во Мексико е пронајден фосил од риба за која се претпоставува дека потекнува од периодот пред…