Сутерен.мк

Малтретирање на пациенти во Бардовци

Пациентите со ментални болести во Бардовци не се справуваат само со сопствените здравствени проблеми, туку стравуваат…

Се и ништо

Зошто некој има се, а јас немам ништо? Некои се славни, некои богати, а јас не…

Училиштата стануваат трансмитери на Ковид-19!

„Колкав е бројот на болните ученици и наставници од ковид-19 и колкав е бројот на учениците…

Родилиштата како мачилишта

„…Повеќе од 80 проценти од жените наведуваат дека претрпеле ’медицинска небрежност’, и голем дел се жалат…

Како после вакцинирањето?

Двете дози од вакцините против Ковид – 19 за многумина значат враќање на секојдневниот живот со…

Крвните групи и мозочниот удар

Според американските Центри за контрола и превенција на болести (CDC), во САД на секои 40 секунди…