Сутерен.мк

„Угледните“ и помалку угледните

Имам 30 години, мислам дека убаво изгледам, начитана сум, формално образована и вработена. Меѓутоа, не потекнувам…

Зошто паметните повеќе грешат?

Кога интелигентни луѓе ќе се најдат во неизвесни околности, тие не одвојуваат доволно време за внимателно…

Женственост

Гледам на ТВ анкета на тема „што е вистинска жена?“ Одговараа луѓе од различни профили, но…