Сутерен.мк

За скромните…

Фејсбук с(р)еќавања… Спасот е можеби, да им дадеме шанса конечно, на скромните. Да се тргне тридеценискиот…

За уплавот од себе-рекламирањето!

Некои гајле немаат да зборуваат и јавно и пред многу публика, па и да лажат без…