Сутерен.мк

Уметност од машината за садови

Мет Вилсон (Инстаграм: @airtightartwork) е уметник од Северна Каролина (САД), кој прави фасцинантни скулптури на птици…

Импресивни скулптури

Јужноафриканскиот уметник Даниел Попер својата прва американска изложба ја имаше во паркот „Мортон арборетум“ во државата…

Отворен фестивалот на мраз во Харбин

Еден од најголемите фестивали на скулптури во мраз и снег на светот, што се одржува по…