Сутерен.мк

Незапамтен снег во Шведска

На северот на Шведска се забележани 40 сантиметри снег, што во ова време не се случило…

Хотел, на крајот на светот!

„Sheldon Chalet“ е сместен на гребенот на амфитеатарот Дон Шелден на глечерот Рут, Алјаска. До овој…

Отворен фестивалот на мраз во Харбин

Еден од најголемите фестивали на скулптури во мраз и снег на светот, што се одржува по…