Сутерен.мк

Зошто е добро да се плаче?

Доколку заради некоја ситуација ви доаѓа да заплазчете, направете го тоа. Немојте да се воздзржувате, бидејќи…

Јасна Котеска: Шпанска серија

Шпанската серија е слична со порно филмот. И во двете, нестрпливо се чека акцијата Зошто страда…

Петре М. Андреевски: Сите наши солзи

„Лакримариј“ е последната книга песни на Петре М. Андреевски (1934 година). Лакримариј е како што вели…

Солзи непресушни

Мојата пријателка е голема плачка. Плаче за секоја ситница и како едвај да чека прилика да…

Надица Георгиева: Убавите лица имаат убави солзи

Како дете посетувала часови по пијано и балет и била убедена дека ќе стане позната балерина.…

Вања Лазарова: Нејзините песни, сништа и солзи

Една сцена од нашиот „златен лав“, филмот „Пред дождот“, верувам, засекогаш ќе ми остане во сеќавањето.…

Зошто бебињата трепкаат поретко од возрасните?

Бебињата трепкаат многу поретко од возрасните – еднаш или двапати во минута. Трепкањето ни служи за…