Сутерен.мк

Ѓорѓи Јолевски: Трпението веќе се лити!

Актерот (но и режисер и продуцент), дојде во Драмата на МНТ во мај минатата година кога…

Билјана Танеска: Сите нејзини враќања!

Биљано, убавино моја! Токму кога почна да се надѕира уште една една слава, ново звучно актерско…

Јовица Михајловски: Прирачник за опстанок

Повод за овој разговор со него е снимањето на филмот „Прирачник за самоуништување“, по сценариото на…

Весна Петрушевска: Еротичен лав

Десетте работи што (можеби) не сте ги знаеле за актерката на МНТ, позната по улогите во…

Јордан Симонов: Не сакам херои!

Театарската фела е речиси едногласна дека тој е вреден, талентиран актер, а сепак е само хонорарен…

Неда Арнериќ: Големата жал на нимфата

Што си вели во огледалото? Што мисли за соблекувањето пред камерите? Што сонува? За што најмногу…