Сутерен.мк

Телеграм им се покори на Германците

Платформата за онлајн пораки Телеграм попушти пред барањата на германските безбедносни служби и обезбеди податоци за…

Сноуден повика да се напушти Фејсбук!

Дента кога Фејсбук, Инстаграм и Воцап беа неколку часа недостапни на платформата Телеграм и донесе седумдесет…