Сутерен.мк

ТНТ

Неодамна, одејќи по една од најромантичните скопски улици, „Самоилова“, „нагазив“ на дречливо – портокалов леток. Обично,…

Кој лежи не бега!

Во Италија, во 1969 година, во киосците се појави нов стрип – „Алан Форд“. Во креативниот…