Сутерен.мк

Виктор Аќимовиќ: Македонскиот Зорге!

Новинарот и филмаџија, до крајот на својот живот ја носеше етикетата „шпион“! Животот на Виктор Аќимовиќ…

Грчко списание за семејство од Скопје

Кон крајот на 2007 година, периодичното списание „Полисот на солуњаните“, што излегува трипати годишно и обработува…