Сутерен.мк

И со Том Хенкс се исмејуваат

Иако неговиот најнов филм „Елвис“, во кој го игра менаџерот на пејачот, Том Паркер, е фаворит…

Пеглата на Том Хенкс

Во 2016 година, актерот Том Хенкс објави фотографија со автомобилот Фиат 126р во Будимпешта, каде што…

Јасна Котеска: Заводник

Иако исполнета со авантури, судбината на заводникот е повторувачка, и во тоа, парадоксално– здодевна. Секоја заведена…