Сутерен.мк

Нови условувања и од Алијанса за Албанците

Алијанса за Албанците ќе ја поддржи промената на Уставот, но само под услов да се прифати…

Магдалена Андоновска: Јазикот коски нема, ама коски крши

Ја знаете онаа народната поговорка “Јазикот коски нема ама коски крши“? Верувам дека ја знаете. Многу…