Сутерен.мк

Нов Зеланд станува неписмен поради мобилните

Владата на Нов Зеланд ќе ги забрани мобилните телефони во училиштата поради загрижувачкиот пад на писменоста,…

Во 15 средни училишта повторно закани со бомби

Директорите на скопските средни училишта се должни до крајот на првото полугодие да најдат начин да…