Сутерен.мк

“Иновациите” на ФИТР: 750 000 евра за “хонорарци”

Државниот завод за ревизија (ДЗР) денеска го објави Ревизорскиот извештај за работата на Фондот за иновации…

Игор Пачемски: Македониум 1 – Бизнис

Точно една година откако ја поминав македонско-бугарската граница. Ја поминав пешки, буткајќи три куфера, оставајќи ги…