Сутерен.мк

Тело на асфалтот

Фотографот Омар З. Роблс, Порториканец кој живее во Њујорк, решил да ги фотографира балерините (и балетаните)…

Диме Поповски: Не пеам, за да останам чесен!

„Сакавме да го спречиме шундот што навираше од бившите југословенски простори, а си создадовме свој, идентичен…