Сутерен.мк

Хирурзите стануваат излишни!

Роботот наречен СТАР направи операции на животни со минимална човечка помош. Станува збор за Smart Tissue…

Што ќе ни се слепото црево и крајниците?

Навистина, заошто ни се органи кои после нивното отстранување воопшто не ни забележуваме дека ги нема?!…