Сутерен.мк

6 документарци за модните зависници!

Не постои личност која ја сака модата (па и да не ја практикува баш, ревносно) што…

Парадирање

Како и во секој друг сегмент од животот, ако една формулација на закон функционира во некој…

Ворхол, малку поблиску…

Феноменот на поп – артот секако беше Енди Ворхол, кој бил многу повлечен, но го фасцинирало…

Пубертетски експерименти

Мојот син има 15 години и мислам дека има дечко, а не девојка. Немам цврсти докази,…