Сутерен.мк

Балканска лимонада пауза

Здрав режим на исхрана Секоја баба на Балканот Маките на бранковистите Балкански ѕидар Одговор на „редакцијата“…

Астролошко смирување на суетите

Овен Овните ретко кога кажуваат едно, а прават друго. Обично прават нешто погрешно и не зборуваат…

Хуморот и треба да ги налути луѓето

Познатиот англискиот актер и комичар, неодамна го коментираше влијанието на „кансел културата“/„културата на откажување“ во светот…

Кога не ги прифаќаш маалските начела!

Ќе испоцркаме,не толку од сиромаштија, колку од малограѓанштина. За среќа, индивидуалци и понатаму покажуваат дека духот…

Реклама на балкански начин

Човек живее за да биде забележан, да остави каква – таква трага зад себе. А сиромав…

Тој луд, прекрасен свет!

Два саати гланцање, ама вредеше: Одење на работа и враќање од работа: Фонд за иновации на…

Коронавирусот и хуморот

Колку повеќе се застрашувачки бројките на заразени и починати од Ковид 19, толку се чини побројни…

Вести од оној свет

Велат дека најпаметно е животот да не се сфаќа премногу сериозно, а дека врв на мудроста…

Урнебесни грешки во дизајнот

Корисниците на сајтот Reddit постојано се во потрага по најсмешните грешки во дизајнот на облека, објекти,…