Сутерен.мк

Искинати животи

Фејсбук с(р)еќавања… До „големите“ МКД „газди“: Вистинските менаџери не им вршат поправка на работниците, туку на…

До 31 мај ќе јадеме леб од 33 денари

Премиерот Ковачевски рече дека одлуките ги носат за да не дозволат едни да плаќаат, а други…

Колку не крадат преку лековите?

Една кутија од лекарството „Копренеса“ од два милиграма, што се припишува на пациенти со зголемен крвен…

Митови за козметиката

Цена Колку некој производ е добар или не, во поголемиот број на случаи цената не е…

Игра од Супер Марио за 660 илјади долари!

Неотворена игра на Нинтендо, Супер Марио Брос од 1986 година, продадена е на аукција во Америка…

Измеќарството на сопругата добива цена!

Врховниот суд на Португалија му нареди на маж на својата поранешна партнерка да и исплати над…

Игор Пачемски: Ковиде леде, 3 дел – Епилог

„А ја сам самооо, нежна жена…“ Види ја пустата Спасе, како пеперутка е! Да, вистина е.…