Сутерен.мк

Заблуди за чоколадото

Можеби е тешко да се поверува дека нешто што има толку добар вкус, не е лошо…

Пронајдено чоколадо старо 121 година!

Чоколадце, кое било дел од пратката што кралицата Викторија ја порачала за британските војници на боиштето…

Што не усреќува?

Експериментот што го спроведе Универзитетот Лондон Метрополитен доведе до интересни сознанија што е она што најмногу…

Чоколадо за појадок!?

Особено темното чоколадо, наутро може да не разбуди и да ни го разбистри мозокот и има…

7 необични оброци!

Овошје со чили Во некои земји на Латинска Америка, како Мексико, мелено чили ставаат дури и…