Сутерен.мк

Вести од реалниот свет

Никој на светот не е толку напорен како луѓето кои го откриле „здравиот“ начин на исхрана.…

Општина Драчево и уште нешто

Додека „Општина“ Драчево во овие кризни македонски времиња (а кога биле поинакви?!) продолжува да го негува…

Кога не ги прифаќаш маалските начела!

Ќе испоцркаме,не толку од сиромаштија, колку од малограѓанштина. За среќа, индивидуалци и понатаму покажуваат дека духот…

Реклама на балкански начин

Човек живее за да биде забележан, да остави каква – таква трага зад себе. А сиромав…

Новак, вакцините и ние

Додека парно нема, дрмаат земјотреси, бројките со новозаразени и умирања од Ковид-19 вртоглаво растат, секојдневните потрепштини…

Одлуките во Новата…

Нема потреба од никакво дополнително појаснување. Англиски до толку, знаете. Постари се, ама златни правила се!…

Најдобрите мемиња во 2021-ва!

Твитер заедницата прави селекција на мемињата кои ја одбележаа годинава што изминува. Ви пренесуваме дел од…

Без коментар

Епа, навистина! Што човек да додаде на ова?! Балканци. То е…

Предизборно и нелокално

Пред да гласате, уште еднаш да се преслушаме и посмееме. На туѓа сметка, секако. Како што…