Сутерен.мк

И појадокот стана опасен

Научникот Теренс Кили, кој се занимава со биохемија, тврди дека појадокот е опасен оброк и како…

Се разубавуваме со отрови?!

Истражувањата што ги спроведоа од универзитетот Нотр Дам во Индијана, САД, врз повеќе од 230 најчесто…

Родителството денес

Во последните дваесет години светот драстично се промени во секој сегмент од животот, па и во…