Сутерен.мк

Ѓаволот наречен Ана Винтур

Модната новинарка Ејми Одел напиша книга за уредничката на Вог што излезе минатата недела и полна…

Непознати факти за „Ѓаволот носи Прада“

Филмот е базиран врз искуствата на Лорен Вајсбергер која работела за Ана Винтур, главната уредничка на…