Сутерен.мк

Импресивни скулптури

Јужноафриканскиот уметник Даниел Попер својата прва американска изложба ја имаше во паркот „Мортон арборетум“ во државата…

Жените бараат повеќе сопрузи!

Владата на Јужна Африка неодамна предложи да се озакони полиандријата т.е. да се легализираат браковите на…

За лажно породување – на психијатрија!

Откако неодамна во светските медиуми се прошири приказната за жена од Јужна Африка, која тврдеше дека…

Јужноафриканка роди десеторка!

Госиаме Тамара Ситоле за медиумите во Преторија изјавила телефонски дека родила десет деца, што ако се…