Сутерен.мк

Неодолливи промашувања

Слободна сум и со желба за авантура. Не робувам на клишеа дека мојот партнер треба да…

Пијана љубов

Имам дечко кој го запознав на журка на која и двајцата бевме многу пијани. Врската продолжи…

Алармантни реченици дека не му е гајле!

Доколку и една од следните реченици сте ја чуле или слушате од време на време (да…

Љубов им се случува на опуштените

Шри Шри Рави Шанкар, светски познатиот хуманист, миротворец и духовен водач (1956, Индија), припадник на учењето…

Упатства за интернет љубов

За да не завршите со некој првокласен морон, во ова време на навидум, лесна достапност до…

Јасна Котеска: Баш ништо!

Сали Соломон, сестрата на Дик Соломон (врховниот командант на семејството вонземјани што преземаат човечки тела за…

Јасна Котеска: Сексуален пазар

На еден маж му е дадена можноста да води љубов со жената на неговите соништа една…

Јасна Котеска: Порно филм

Ултимативната порнографија би била кога во „Казабланка“ главните актери ќе почнат порнографски да водат љубов. Главното…

Можеби не сте знаеле за сексот?!

Постарите луѓе многу се сексаат. Толку многу, што во моментов се најголемите преносители на полово –…