Сутерен.мк

Бесните пилиња во зодијакот!

Овен

Овните  се креативни и сакаат акција поради што честопати постапуваат без размислување. Мразатдаседат ида не прават ништо. Многу се нестрпливи, што придонесува да бидат прогласени за најлутиот знак во хороскопот. За да го избегнат стресот и притисокот, треба да пешачат, трчаат или да се бават со некоја друга физичка активност.

Шкорпија

Шкорпиите се импулсивни, а понекогаш знаат да бидат и злобни и остри кога одговараат пред други личности. Не се плашат од непријателите и многу лесно ги приземјуваат. Припадниците на овој знак би требало да вежбаат некоја боречка вештина за да се справат со својата лутина и да ја канализираат својата енергија.

Водолија

Водолиите се неуморливи! Никогаш самозадоволни, тие не дозволуваат да ги кочат туѓите мислења и обично се потсмеваат со нив. Всушност, никогаш не прават ништо друго освен она што ним им е на ум и тоа често делува како импулсивно однесување. Зада се смират, треба да патуваат што почесто и да медитираат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *