Сутерен.мк

Боите на следната пролет

Можеби е прерано да се размислува за куси пантолони и сандали, но тоа не значи дека не можете да црпите инспирација од новите модни колекции. Најпосле, вклучувањето на следните тренди бои во своите комбинации на облека е најлесниот начин да почнете да ја брусите својата естетика. За следната пролет, ова се петте нијанси на кои треба да им се даде предност: зелена, бела, барби-пинк, путер-нијанса, „вери пери“ и портокалова!

Извор…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *