Сутерен.мк

Големиот пораз на Ѓоковиќ!

За повеќето од нас пандемијата беше и којзнае до кога ќе биде катастрофална за некои пак, шанса да заблескаат!

Аслан Карачев

Тоа му се случи и на сензационалниот финалист на Отвореното првенство на Србија во тенис, бидејќи никој не можеше да помисли дека на првиот рекет на светот, Новак Ѓоковиќ во неговиот Белград ќе му „пресуди“ Русинот Аслан Карачев, кој до почетокот на глобалната здравствена и економска криза беше на 253 место на АТП листата на сингл играчи!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *