Сутерен.мк

Што е најдоброто според Ем-Ти-Ви?

Ова се филмските и телевизиски награди на музичкиот ТВ канал Ем-Ти-Ви…

Најдобра серијa: „Еуфорија“

Најдобра филмска улога: Том Холанд – „Спајдермен: Нема пат до дома“

Најдобар херој: Скарлет Јохансон – „Црната вдовица“

Најдобар филм: „Спајдермен: Нема пат до дома“

Најдобра тепачка: Кеси и Меди – “Еуфорија“

Најдобар музички момент: „Танцувај со мене“ – Heartstopper

Најдобра комична улога: Рајан Рејнолдс – „Слободниот Гај“

Најдобра улога во серија: Зендаја – „Еуфорија“

Најдобар бакнеж: Пупис и змијата – „Џекес засекогаш“

Најдобра песна: „Венчај ме“ – Џенифер Лопез

Најдобар негативец: Даниел Редклиф – „Изгубениот град“

Награда на генерацијата: Џенифер Лопез

Гениј на комедијата: Џек Блек

Извор…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *