Сутерен.мк

Заблеста риба

Риба со човечки заби уловена е на брегот на американската држава Северна Каролина!

Фотографијата е објавена на профилот на рибарската дестинација Џенетс Пир во Северна Каролина.

Рибата е идентификувана како „овчоглава“ и има неколку реда на заби за фаќање на пленот.

Името го добила бидејќи устата и личи како на оние на овците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *